html tiedosto Hoidot Tuotteet Ohjelmapalvelu Vuokraa mökki Yhteystiedot
html tiedosto

 

Rentoudu luontaishoidoissa

Shiatsu

Shiatsu perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Se on rentouttava koko kehon hoito, jossa käsitellään akupisteitä. Shiatsu on neulaton vaihtoehto akupunktiolle ja hoito avaa kehoa, kuten kuona-ainetukoksia, tukien kehon omaa luonnollista kykyä eheytyä. Tehokas hoito mm. migreeniin, päänsärkyyn, niska-hartiajännitystiloihin, iskiakseen, fibromyalgiaan, selkäkipuun, stressiin, univaikeuksiin. Sopii hyvin kiireisen elämän vastapainoksi syvärentoutumiseen. Hoito tehdään futonpatjan päällä lattialla, päällä mukavat joustavat vaatteet.

 

Hermoratahieronta

Hermoratahieronta on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa,kehon ääreishermoston käsittelyä. Hoidolla pyritään herättelemään kehon oma puolustusmekanismi toimimaan ja tasapaino palautumaan. Siinä ei pyritä vain oireiden poistamiseen,vaan vaikuttamaan niiden takana oleviin syihin. Käsittely tehdään vaatteiden päältä painaen ja pyörittäen.Hoidossa käsitellään koko keho päästä varpaisiin. Hoitoaika vaihtelee puolestatoista kahteen tuntiin. Hermoratahieronnalla hoidetaan mm. selkä,-niska ja hartiakipuja,migreeni ja muut päänsäryt,vatsavaivat, ruansulatushäiriöt,stressi,unettomuus. Hoidettavalla olisi hyvä olla päällään mukava oloasu.

 

Aromahoito

Kokovartalohieronta, jossa käytetään aromaterapiaöljyjä. Eteeriset öljyt vaikuttavat sekä hajuaistin että ihon välityksellä. Ne vilkastuttavat nestekiertoa ja aineenvaihduntaa sekä rentouttavat lihaksia.

 

Body silk

Body silk sisältää kuivaharjauksen silkkikintaalla,lempeitä venytyksiä ja rentouttavan kokovartalohieronnan. Hoito päättyy kevyeen kasvojen käsittelyyn. Hoito tehdään ylellisillä Lady Grace hierontaöljyillä.

 

Hot stone kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on syvärentouttava hoito. Vapauttaessaan lämpöä,kivet vaikuttavat koko kehoon rentouttaen sitä. Hieronta tasapainottaa hermoston toimintaa,laukaisee stressiä,aineenvaihdunta tehostuu.

 

Vyöhykehoito

Hoidossa käsitellään jalkojen vyöhykkeitä. Jokaisella elimellä ja kehonosalla on tietyt heijastealueensa jalassa. Hoidossa käytetään lapin hoitavaa yrttiöljyä, jolloin yrttien lääkinnälliset vaikutukset tukevat hoitoa.

 

Kiinalainen päähieronta

Erittäin rentouttava päänalueen akupisteiden käsittely. Poistaa kireyttä ja jännitystä. Hoidossa keskitytään erityisesti hartioihin, niskaan, päähän ja kasvoihin.

 

Hoitojen taustalla soi rentouttava ja rauhoittava musiikki.Luontaishoitaja, diplomishiatsuterapeutti, hermoratahieroja Leena Pohjoisaho